Izlet v Dolomite, 24.6.2023

Dolomiti

Kot je že bilo predhodno na Občnem zboru predstavljeno bo PD SATURNUS,  v soboto 24. junija 2023, organiziralo izlet v Italijo in sicer okoli gore TRI CIME, ki je zaščitni znak Dolomitov. Njeni izjemni trije vrhovi ustvarjajo eno izmed najlepših naravnih kulis in poti na svetu, katero bi si vsak planinec z veseljem ogledal in prehodil.

Rezerviran imamo avtobusni prevoz s 50 sedeži za ceno 1.250,00 eur, ki vključuje (dva voznika,cestnino,parkirnino,ne vemo pa še ali je v ceni parkirnine tudi ekološka taksa,ki se plačuje v Italiji?).To pomeni,da je cena po osebi 42 evrov, če je prijavljenih vsaj 30 oseb. Več ko bo prijavljenih manjši bo strošek prevoza na osebo. Odločili smo se, da izlet izpeljemo le v primeru vsaj 30 prijavljenih. Seveda vas prosimo, da povabite tudi vaše domače, prijatelje in znance. Če bo zanimanje res veliko imajo prednost člani društva in njihovi družinski člani. Več ko nas bo, prijetneje bo in nenazadnje tudi ceneje. V primeru slabega vremena dne 24.6.2023 je dogovorjeno s prevoznikom, da lahko izpeljemo ta izlet en teden kasneje, v soboto 1.7.2023. Računamo pa na lepo vreme zato se bomo o tem odločali takrat, ko bo to potrebno. Odpoved avtobusa je mogoča najkasneje do 20.06.2023.

Zato vas sedaj naprošamo, da nas obvestite o vaši nameri udeležitve tega izleta. Prijave so zaenkrat informativne narave, le da preverimo zanimanje naših članic in članov. Na podlagi vašega odziva se odločimo, ali izlet izpeljemo ali ne. Dokončne prijave bomo zbirali v mesecu juniju, ne izključujemo pa takrat tudi možnosti pobiranja akontacije (zaradi resnosti, bolezni so odvzete).

Vaše informativne prijave pričakujemo do zaključka prvomajskih praznikov, torej do 3. maja 2023!

Prosimo za vašo informativno prijavo vključno s številom oseb, ki bi se udeležile našega izleta (družina, prijatelji..) na kontakt  Slavko Čevna:
Telefon: 041 595 373 /
Mail: slavko.cevna@telemach.net


Okviren program izleta si lahko ogledate TUKAJ